Sök

Inledning

Längst uppe till höger i projektet finns en Söktext...-ruta. Skriv in söksträngen där.

Om sökresultatet returnerar fler än 50 objekt visas endast 50. Försök då att förfina din sökning, antingen genom att inte välja så många mappar, eller genom att använda standard Windows sökfunktionalitet: se längst ner i denna artikel.

Att söka efter innehåll i alla projektrum du har tillgång till i INTERAXO

• Gå till Min översikt
  • Skriv in valfri text i Söktext...-rutan
  • Klicka på knappen Sök för att utföra sökningen.

Obs! Sökresultatet är alltid inom en och samma Community.

Att söka i ett specifikt projektrum i INTERAXO

• Välj ett rum (och eventuellt en mapp) innan du utför sökningen
  • Skriv söksträngen i Söktext...fältet och klicka på Sök

Sökresultaten

Samtliga sökresultat visas på denna sida. Här kan du förfina sökresultatet genom att ändra söksträngen och/eller genom använda standard Windows sökfunktionalitet (beskrivet längre ner i denna hjälpartikel).

Ifall du önskar att utvidga sökresultatet till flera mappar och/eller rum, ta bort den/de mappar eller rum som står framför din söksträng.

Obs! Sökresultatet är alltid inom en och samma Community.

Söktips

Genom att använda, och till och med kombinera, några av följande söktips borde du kunna hitta det innehåll du letar efter genom att söka efter innehåll, egenskaper och kommentarer i Interaxo:

• Sök efter en enda term
    Exempel: banana

• Sök efter en fras bifogad i dubbla citat
    Exempel: «big yellow banana»

• Sök efter en exakt term, prefix termen med «=»
    Exempel: =running

• Sök efter sammanfallande termer med AND
    Exempel: «big yellow banana»

• Sök efter olika termer med OR
    Exempel: big yellow banana är det samma som big OR yellow OR banana

• Sök efter negation med NOT
    Exempel: yellow NOT banana

• Sök med jokertecken
    Använd * för att matcha noll, en eller flera tecken.
    Använda ? för att matcha en enda tecken.
    Följande exempel kommer att hitta termen «äpple»:
    app?e
    app*
    *ple
    =*ple
    «?????»

• Sök genom att gruppera termer med paranteser
    Exempel: (big OR large) AND banana

Ett bra tips för att hitta det du letar efter är att använda filtrering och även gruppering och sortering i mapper.