Håll dig uppdaterad

Nattrapport/Senaste aktiviteter

Varje natt får du ett e-postmeddelande med en lista över aktiviteter i det/de projektrum som du är medlem i. Aktiviteter kan omfatta nya dokument, ändrade poster, raderade poster och nya medlemmar. E-postmeddelandet innehåller länkar till saker i rummet där det har förekommit aktivitet.

Du kan ställa in om du önskar nattrapporten eller ej, i Min profil.

Senaste aktiviteter i rummet

Samma information som i nattrapporten kan du också hitta i fliken Senaste aktiviteter i huvudmenyn i rummet.

Prenumerera på specifik information

Klicka på Prenumerera i en mapp, på en post eller ett dokument. Du hittar knappen Prenumerera längst uppe på sidan i INTERAXO, precis till höger om sökvägen till aktuellt informationsobjekt. Det finns också en liten ikon för detta:
Du får då ett notifikationsmail så fort något händer i den aktuella mappen, posten eller dokumentet.

Dela

Med hjälp av Dela-knappen, kan du aktivt informera andra medlemmar när någonting ändras i rummet. Dela-knappen genererar ett e-postmeddelande med en länk till det rum som du skickade anmälan från.

Kommentar

I arbetsflödesmappar och aktiva mappar kan du lägga till kommentarer till en post. Andra medlemmar kan svara på dina kommentarer och på så sätt kan man leda till en dialog om specifika ärenden i rummet.

Loggning

I arbetsflödesmappar och aktiva mappar loggas alla aktiviteter - av vem och när posten skapas, när filer läggs till samt alla andra förändringar som sker i posten. När någon använder Dela-knappen loggas detta också.