Jag kan inte logga in

Detta kan bero på flera saker

• Ditt användarnamn är inte registrerad -> Du måste trycka på länken som du har fått skickad till dig via e-post fyll sedan i din profil och välj lösenord
  • Du använder fel e-postadress
  • Du anger fel lösenord -> användning Glömt lösenord funktion
  • Din registrering är inte längre giltigt -> Kontakta administratören eller Joint Support
Har du fler frågor? Skicka en förfrågan

Kommentarer

• Avatar
    Jari

Är registredan, har rätt lösenord, har rätt användarnamn, o.s.v. men kan inte logga in,
    jari@meason.se