Mobil - Hur gör jag en mapp tillgänglig i INTERAXO Onsite

Hur du sätter på mobil funktion för en projektrum:

Du måste vara administratör för att lägga till funktioner i ett rum.

• Gå till fliken Administration uppe till vänster i INTERAXO
  • Hitta det projektrum som du vill göra tillgängliga för mobilen
  • Klicka på redigera och kryssa för mobilen

Hur man gör en aktiv mapp eller arbetsflödesmapp synlig i INTERAXO Onsite

Du måste vara administratör för att lägga till funktioner i ett rum.

• Gå till fliken Administration uppe till vänster i INTERAXO
  • Gå till fliken "Mobile"
  • Lägg till en mapp

När mappen skapas, så väljer du vilka fält som skall vara synliga för mappen. Bocka för de fält som du vill göra tillgängliga