Acceptera medlemsinbjudan

Om du har blivit inbjuden till ett rum, får du en epost-inbjudan. Du kan välja att acceptera eller tacka nej till inbjudan. Om du redan är medlem i något eller några projektrum i INTERAXO kommer du att få åtkomst till det nya rummet så snart du läggs till som medlem. Då behöver du inte acceptera någon inbjudan.

I inbjudningen (e-posten) kan du se:

• Vilket rum är du inbjuden till
  • Vem som har bjudit in dig
  • Vilka rättigheter du har i rummet (observatör, deltagare eller administratör)
  1. Klicka på länken Acceptera inbjudan i din e-post
  2. Om du är en ny användare måsste du
  • Fylla i ditt för- och efternamn och lösenord
    Lösenordet måste vara minst åtta tecken, samt innehålla stora och små bokstäver och siffror
  • Acceptera användarvillkor och klicka på OK
  • Du kommer nu att kunna logga in i INTERAXO