Allmänt om grupper

Grupper används till att:

  • Ge tillgång / insyn till delar av rumstrukturen eller enskilda mappar.
  • Ge utökade rättigheter som till exempel att sända ett dokument vidare i en arbetsflödesmapp med godkännandesteg.
  • Distribuera meddelanden med hjälp av Dela-knappen.

Det rekommenderas att ge rättigheter till grupper istället för enskilda medlemmar för att göra administrationen av rummet säkrare och enklare och för att undgå ”personberoende” vid byte av personal m.m.

Har du fler frågor? Skicka en förfrågan

Kommentarer

Powered by Zendesk