Det går inte att skapa nya poster i ett steg i ett arbetsflöde

Jag har öppnat ett steg i ett arbetsflöde, men den nya posten är nedtonad/Inaktiverad.

Vanligtvis beror det på inställningarna i detta steg i arbetsflödet. Inuti arbetsflödessteg finns en inställning "Nya poster kan skapas i detta steg"

Om du har rätt att ändra inställningarna på ditt arbetsflöde, kan du klicka på steget i trädstrukturen och välj Inställningar för att ändra denna inställning.

Om inte så kan du kontakta administratören som möjligen kan ändra denna inställning för dig.