Prenumerera på förändringar

Du kan prenumerera på ändringar i ett projektrum. Du får då en notifikation via e-post om du har valt att prenumerera direkt på mappen, filen eller posten när en ändring görs. Finns det en mapp som du prenumererar på, så får du ett meddelande om ändringar i själva mappen och saker som ligger i mappen.

Ögonikonen över knappraden används för att aktivera prenumeration på en mapp, fil eller post. Alternativt, högerklicka på objektet och välj Prenumerera. För att avsluta prenumerationen tryck en gång till på ikonen. Du kan också klicka på texten Prenumerera/Avsluta prenumeration.

Du kan direkt se hur många som prenumererar på ett element. Om du håller muspekaren över ”ögat”, kommer du också att se vilka användare som prenumererar på elementet.

Översikt över dina prenumerationer
Här får du en översikt över vad du prenumererar på, i alla dina projekt i aktuellt community.

Om du önskar att avsluta en prenumeration på ett specifikt objekt (mapp, post eller fil), klickar du på det aktuella objektets namn. Då dirigeras du till det aktuella objektet och kan där klicka på "Avsluta prenumeration" längst uppe till höger på sidan, under det turkosa fältet.