Importera ritningar

I en arbetsflödesmapp i INTERAXO har man möjlighet till att importera ritningar och matcha dessa direkt mot posterna som ligger i mappen. Om man har revidering aktiverat kommer denna funktionen också uppdatera revisionsnumret.

Detta görs på följande vis:

1) Högerklicka på den utvidgade mappen eller arbetsflödessteget.

2) Välj 'Importera filer'.

3) Välj vilket fält filen skal matchas mot, t.ex. Ritningsnummer

4) Tryck 'Lägg till fil' och välj fil som har samme namn som det ritningsnumret du skall matcha mot.

5) Se till att revisionsinformationen blir uppdaterad, och tryck OK.

Har du fler frågor? Skicka en förfrågan

Kommentarer

• Avatar
    Josefin Wilhelm

Det borde stå lite mer om förutsättningarna för att använda denna funktion, gäller det import via ritningsförteckning i excel? Det står "om man har revidering aktiverat" menar man då i Interaxo eller? Hur gör man då?

• Avatar
    Åsa Lundberg

Jag har råkat markera fel ritning "till revidering" och den har nu har gul flagga i bygghandlingsmappen. Hur får jag bort den gula flaggan?