Förhandsgranskning och egenskaper

På toppen av förhandsgranskningen hittar du flera knappar. Du kan växla mellan dem för att se olika typer av informationsinnehåll.

Förhandsvisningsknappen och Versioner finns endast för filer, inte mappar.

Preview Förhandsvisning: Visar en fil, och du kan bläddra igenom filen och zooma in och ut. Du kan också spela upp video här.

Tips: Klicka på filen i en förhandsgranskningen för att visa den i helskärmsläge. Klicka på den igen för att återgå till normal visning.

Properties Egenskaper: Visar filens eller mappens egenskaper.

History Versioner: Visar versionsdetaljer för filen. Klicka på Down arrow för att se ytterligare information.

Comments Kommentarer: Visar alla kommentarer som gjorts på filen eller mappen. Lägg till dina egna kommentarer genom att skriva och klicka på Spara.

Maps Karta: Visar i kartan den geografiska positionen för filer som har sådan information.