Lokala filer i Interaxo Mobil

Innehåll som lagras på din enhet sparas i mappen Lokala filer.

Lokala filer är filer som har laddas ner från Interaxo för att lagra lokalt på din enhet, eller de kan ha skickas till Interaxo-appen. Du kommer åt alla lokala filer även när du är offline. Du kan:

• Open in Öppna i...: Välj en passande app i din enhet för att öppna fil av respektive filtyp. Några appar kan spara dina ändringar direkt till Interaxo, medan för andra måste du först spara filen på enheten och sedan ladda upp till Interaxo. Obs: Om filen du försöker öppna saknar filändelse, kommer du inte att få något program tillgängligt här.

• Rename Byt namn: Byt namn på filen.

• Delete Radera: Radera filen eller mappen från Interaxo projektportal.

• Skriv ut: Skriv ut filen.

Du kan klicka på Original-egenskaper för att visa egenskaperna för filen vid den tidpunkt då filen hämtats från Interaxo. Eventuella ändringar av egenskaperna avspeglas inte här.