Komma igång med INTERAXO Mobile

Ladda ner INTERAXO Mobil

Sök upp INTERAXO Mobil i App Store, ladda ner appen och installera den på enheten. Endast iPad och iPhone stöds för tillfället. Öppna appen och logga in med ditt vanliga användarnamn och lösenord, det vill säga som om du loggade in via datorn.

Börja använda appen

När du har loggat dig in på INTERAXO-appen med ditt INTERAXO användarnamn och lösenord är det dags att börja leta, ladda ner och använda innehållet i INTERAXO. Du måste vara medlem i ett eller flera INTERAXO-rum för att få åtkomst till informationen och innehållet i rummen.

INTERAXO-appen är uppdelad i tre delar:

• Meny
  • Lista över innehåll
  • Förhandsvisning av filer

Menyn

Ikonerna ger dig tillgång till alla funktioner i INTERAXO-appen. Du kan ta tag i och dra i menyn för att visa flera val.

Accounts Kundområden (Communities)
Växla mellan eller eller hantera INTERAXO communities.
Sites Projektrum
Välj det rum som du önskar visa innehållet i.
Local Files Lokala filer
Visa innehåll som lagrats på din enhet.

Logga ut
    Klicka på detta menyalternativ för att logga ut från INTERAXO, och bekräfta att     du verkligen vill logga ut genom att svara ja på frågan.

Lista över innehåll

Visar resultatet av ditt val i menyn. Till exempel, om du valt rum, kommer en lista över rum att visas. Klicka på ett rum för att lista rummets innehåll.

Genom att klicka på ikonen Settings ovanför listan, går du tillbaka en nivå i mappnivån.

Tips: Dra i listan för att uppdatera denna.

Förhandsgranskning

Visar en förhandsgranskning av den valda filen eller posten, och ytterligare alternativ för objektet du kollar på. Förhandsgranskningen visas tills ett annat val görs.