Anpassa aktiva mapper till ritningshantering

Introduktion

Organisering av ritningar kommer att variera, beroende på projektets storlek och komplexitet. Många laddar upp alla ritlistor och ritningar i samma mapp, medan andra väljer att dela in efter ämne.

Ritningshantering

1. Navigera till destinationsmappen och skapa en aktiv mapp med arbetsflöde genom att klicka på
    Ny ...> Mapp> Aktiv mapp med arbetsflöde.
    Alternativt kan du kopiera mappmallar, t.ex. Konstruktionsmall och Designmall in i rummet.

2. Aktivera Revidering och publicering på fliken Generellt

3. Skapa obligatoriska anpassade fält på fliken Fält.
    För att kunna importera poster och filer vid ett senare tillfälle måste fälten i Interaxo matcha fälten i projektets huvuddokumentregister. Dokumentregistret måste vara i Excel-format. Skapa följande obligatoriska fält:

• Revisionsnummer
      Revisionshantering kräver en lista med fördefinierade revisionsnummer som är inställda i förväg. Använd det reviderade indexet (manualen) som påpekas för detta projekt (t.ex. bokstäver, siffror eller en kombination av de två).

• Revideringsdatum

4. Lägg till nödvändiga arbetsflödessteg, t.ex. Publicerad och Historisk.
    Typiskt skapas ritningar i steg 1. Det rekommenderas därför att steg 2 inte tillåter att nya poster laddas upp.