Lägg till ny version, och hantering av filversioner

Lägg till ny version av fil

Det finns flera sätt att lägga till en fil på. Vi visar dem här.

• Välj eller högerklicka på filen och välj "Fler alternativ" > "Lägg till ny version"
  • Välj den fil du vill lägga till som en ny version
  • (tillval) Skriv en versionskommentar
  • Klicka Ok

Eller

• Dra och släpp en fil med samma namn in i mappen. Du får då en fråga om du vill ha en ny version av filen eller om du vill skapa en kopia.

Eller

• Ladda upp en fil med samma namn i samma mapp. Då får du en fråga om du vill ha en ny version av filen eller om du vill skapa en kopia.

Hantera filversioner

• Klicka på versions-ikonen direkt i listvyn i mappen.
  • Om du tittar på filen i viewern kan du klicka på Versionshistorik i knappraden längst upp till höger på sidan

Tidigare versioner är synliga i dialogboxen Versionshistorik som nu visas.

För att komma åt en tidigare version i listan över dessa

• Klicka på "Återgå" för att gå tillbaka till önskad tidigare version
    Välj om den ska återskapas som en ny delversion (Mindre) eller ny huvudversion (Större)
    Observera att den versionen du utgick ifrån ligger kvar.
  • Klicka på "Ladda ner" för att ladda ner en tidigare version till din dator

Det som beskrivs i texten här ovan gäller även för området Bilagor i poster.