Gruppera och sortera

Gruppering

I en mapp (enkel eller aktiv mapp eller i sektionen för Bilagor i poster) kan du klicka på lilla pilen till höger om kolumnrubriken i den kolumn du vill skapa en gruppering för.

Stäng av gruppering genom att klicka ur bocken vid ”Visa i grupper

Sortering

För att sortera kan du klicka på kolumnrubriken eller på lilla pilen till höger om kolumnrubriken i den kolumnen du vill sortera, och där välja stigande eller fallande sortering.