Lägg till filer til poster

OBS! Om filnamngivning är aktiverad i den aktiva mappen kommer filnamnet för de filer du laddar upp att ändras enligt dessa regler.

Ladda upp filer

1. Öppna en post i en aktiv mapp eller högerklicka på en post i den aktiva mappen
  2. Klicka på knappen Ny ....> Filuppladdning
  3. Välj en eller flera filer i Utforskaren (håll Shift eller Ctrl intryckt för att välja flera filer)
  4. Klicka på Öppna
  5. Filerna börjar ladda upp till Länkar och bilagor-rutan i posten

Lägg till filer med dra-och-släpp

1. Öppna posten i den aktiva mapp som du vill ladda upp filer till
  2. Öppna Windows Utforskaren, leta upp filerna du vill lägga till posten
  3. Välj fil(er) och dra-och-släpp dem till postens Länker och bilagor-ruta

Lägg till fil från mall

Filmallar måste skapas i rummet med administrationsklienten. Lägg till en ny fil baserad på en filmall genom att utföra följande steg:

1. Navigera till önskat rum och aktiv mapp
  2. Öppna posten i fråga
  3. Klicka på knappen Ny ...> Fil från mall
  4. Öppna en mallmapp om det behövs
  5. Klicka på önskad filmall
  6. Förhandsgranska filen om filformatet stöder visning
  7. Skriv ett värde i fältet Ändra filnamnet, eller behåll standardvärdet
  8. Klicka på Ok-knappen för att lägga till filen i postens Länker och bilagor-ruta