Lägg till filer til poster

Du kan läsa mer om Filer i Interaxo under rubriken "Enkel mapp".

Lägg till fil(er) genom att klicka på knappen "Ny"

1. Öppna en post i en aktiv mapp eller högerklicka på en post i den aktiva mappen
  2. Klicka på knappen Ny och välj Filuppladdning, eller högerklicka och välj Ny och Filuppladdning
  3. Välj en eller flera filer (håll nere Shift eller Ctrl för att välja flera filer)
  4. Klicka på knappen Öppna
  5. Filerna hamnar då i den aktuella postens sektion för Bilagor.

Lägg till fil(er) genom "Dra och släpp"

1. Öppna posten i den aktiva mappen där du vill ladda upp filerna
  2. Öppna mappen i Utforskaren där filerna ligger, välj och markera de filer du önskar hämta in till Interaxo
  3. Dra och släpp dem från Utforskaren och in till postens sektion för Bilagor.

Fil från mall

Fil från mall är tillgänglig i Interaxo ”Bygg och Anläggning” samt ”Organisation och Ledning”.

Om det finns mallfiler i projektet, listas dessa här, och du kan välja någon av dessa för att skapa en ny fil. När du har valt en mallfil, kan du välja att ändra namn på den innan filen skapas i den aktuella mappen. Du får också en förhandsvisning av filen här.

Lägg till fil(er) i befintlig post

Filer kan även läggas till i en post i en aktiv mapp i efterhand.

1. Högerklicka på posten och välj ”Ny...
    eller
  2. bocka i kryssrutan framför posten och klicka på knappen "Ny..."
  3. Välj antingen Filuppladdning eller Fil från mall

OBS! Om filnamngivning är aktiverad i den aktiva mappen kommer filnamnet för de filer du laddar upp att ändras enligt dessa regler.