Visning av dokument i viewer

Här visar vi den vanligaste funktionaliteten i INTERAXOs inbyggda viewer:

INTERAXO’s viewer fungerar för de flesta vanliga filformat. Markera filen (öppna först posten om filen ligger i en post i en aktiv mapp) och klicka på knappen Visa i verktygsraden.

Funktionalitet i INTERAXO’s viewer:

1. Spara (när du gjort ”annotations” eller ändringsmarkeringar och kontrollpunkter)
    Utskrift (till din vanliga skrivare)
    Välja-knapp (peka eller område ”region”)

2. Annotate (skriva text, lägga in rev-moln, lägga in ändringsmarkeringar (changemarks), kontrollpunkter (checkview) mm)
    När du använder "Annotations" kommer namnet på den sparade annotation som en kommentar för filen (bland annat i översikten över filer samt i översikten över poster). Dessa annotations (kommentarer) är även sökbara.

Review (hantering av ändringsmarkeringar och kontrollpunkter)
    Publish
    (publicera dokumentet med eller utan annotations/reviews till TIFF eller PDF)

3. Versionshistorik
    Fil-information
    Visa i fullskärm

4. Sök i dokumentet (med möjligheter till avancerat sök)
  5. Visar dokumentets alla sidor – du kan bläddra mellan dessa här

6. Visningsinställning för viewer (t.ex. svartvit eller standard)
    Rotera bild/sida
    Anpassa fönstret till dokumentets storlek
    Anpassa fönstret till dokumentets bredd
    Zoomningsreglage
    Panorera
    Zoom fönster

För ytterligare information om vår viewer hänvisar vi till dokumentet INTERAXO Brava viewer. pdf som du hittar här nedan.