Acceptera inbjudan

Om du har blivit inbjuden till ett rum, får du en epost-inbjudan. Du kan välja att acceptera eller tacka nej till inbjudan.

I inbjudningsmailet kan du se:

• Vilket rum du är inbjuden till
  • Vem som har bjudit in dig
  • Ditt användarnamn
  • Vilka rättigheter du har i rummet (observatör, deltagare eller administratör)

I mailet kan du klicka på länken och följer sedan instruktionerna du får.

Om det är första gången du ska in i ett projektrum i Interaxo:

• Fyll i ditt för- och efternamn samt ange ett lösenord
    • Lösenordet måste vara minst åtta tecken, innehålla stora och små bokstäver och siffror
    • Acceptera användarvillkoren och klicka på OK
    • Ditt konto skapas och du kan logga in

Om du redan är medlem i något eller några projektrum i Interaxo kommer du att få åtkomst till det nya rummet så snart du läggs till som medlem. Webbläsaren öppnas och du kommer in på Interaxo. Logga in på vanligt sätt.