Byta lösenord

Obs: Lösenordet måste innehålla en blandning av stora och små bokstäver och ha minst åtta tecken.

Du kan ändra ditt lösenord på två sätt:

1. När du är inloggad på Interaxo

• Klicka på din profilbild i det övre högra hörnet och välj Byt lösenord
  • Klicka på knappen Skicka mig en länk på popup-formuläret Ändra lösenord
  • Bekräfta genom att klicka på OK-knappen i popup-formuläret Lyckad
  • Öppna e-posten om återställning av ditt lösenord
  • Klicka på länken i e-postmeddelandet
  • Ange det nya lösenordet två gånger på ny flik i webbläsaren
  • Klicka på pilknappen (>)
  • Logga in på Interaxo med det nya lösenordet

2. Om du har glömt ditt lösenord och inte kan logga in

• Gå till inloggningssidan i Interaxo
  • Klicka på "Husker du ikke passordet?" ("kommer du inte ihåg ditt lösenord)"
  • Ange din e-postadress och klicka på knappen SEND E-POST > (SKICKA E-POST)
  • Klicka på länken i e-postmeddelandet du fick och följ instruktionerna. Glöm inte att ändra lösenordet när du åter är inloggad.