Notifiering (nattrapport)

Varje natt går det ut prenumerationsmail där det framgår vad som hänt i dina projekt de senaste 24 timmarna. Du får endast mail från de projekt och mappar du har åtkomst till. E-posten innehåller länkar till de objekt i rummet där det har varit aktivitet.

Aktiviteterna som rapporteras är

• Skapande och uppdatering av mappar
  • Uppladdning av nya filer och nya filversioner
  • Skapande och uppdatering/ändring av poster
  • Flytt och radering av filer, mappar och poster
  • Kommentarer på poster
  • Fält i poster: nya, ändrade, raderade

Du kan även hitta information om de senaste aktiviteterna i ett projekt genom att klicka på fliken längst ner till vänster i projektet, med titeln "Senaste aktiviteter". Här hittar du en översikt över den senaste tidens händelser som har inträffat i det aktuella projektrummet. Du kan välja att visa de senaste 24 timmarna, de senaste 7 dagarna eller de senaste 30 dagarna. Eller sedan du senast var inloggad.

Nattrapporten är med automatik påslagen för alla nya medlemmar. Om du önskar att stänga av detta görs det under ”Min profil” och fliken ”Inställningar”. Kom ihåg att klicka på Spara.