Utforska INTERAXO

Navigering i INTERAXO görs på samma sätt som i Utforskaren: Bläddra i mappstrukturen till vänster, eller klicka på mappar i listningen till höger.

Det går också att snabb-bläddra i sökvägarna genom att klicka på önskat mapp i sökvägen ovanför dokumentlistningen.

Inne i en post eller mapp kan du också navigera mellan poster och filer utan att först gå till listvisningen, genom att klicka på pilarna uppe till höger i posten. Där kan du också klicka på knappen "Visa alla poster" eller "Visa innehållet i mappen" för att komma tillbaka till listvyn.