Dela innehåll

Med hjälp av Dela-knappen, kan du aktivt informera andra projektmedlemmar när någonting ändras i rummet eller om du av andra skäl vill informera. Dela-knappen genererar ett e-postmeddelande med länkar till de objekt i det rum som du skickade delningen från.

1. Markera ett eller flera objekt som du vill dela
  2. Klicka på knappen Dela för att skicka mail till valda projektmedlemmar, med länk till aktuell mapp, fil eller post i projektrummet.  Dela-knappen finns i alla mapptyper och poster mm; både i enkla (gula) och aktiva (blå) mappar.

Fyll i informationen i Dela-dialogboxen:

1. Välj vem eller vilka du ska skicka till. Du kan välja både grupper och personer
    2. Ämnet för notifikations-/Dela-mailet kan ändras
    3. Skriv gärna ett meddelande som beskriver vad delningen/informationen gäller
    4. Länk till dokumentet/dokumenten läggs med automatik till i mailet
    5. Du kan välja om du även vill skicka en kopia till dig själv
    6. Klicka slutligen på OK