Lägg till fil från dokumentmall

Att lägga till fil från dokumentmal kan göras både i enkla mappar och i poster i aktiva mappar.

1. Klicka på knappen "Ny..."
  2. Välj "Fil från mall"
  3. Nu kommer det upp en dialogbox som visar de mallar som finns i det aktuella projektrummet. Det kan finnas en eller flera filer, i en mapp eller i undermappar.
  4. Leta rätt på den mall du vill använda och klicka på den
  5. Du har nu möjlighet att ändra namnet på filen så den får ett annat namn i mappen där du ska lägga den
  6. Du ser också en förhandsgranskning av filen till höger i dialogboxen
  7. Klicka på OK

Projektadministratör har möjlighet att lägga till dokumentmallar i projektet.