Hur använder jag frågelistan?

Klicka på Frågelista i huvudmenyn för att se listan med alla frågor på tavlan. I listvyn kan du

• sortera listan på alla kolumner
    - genom att klicka på kolumnrubriken

• expandera en fråga i läsläge
    - genom att klicka på nedpilen i den första kolumnen i den aktuella raden

• kollapsa expanderade frågor
    - genom att klicka på uppåtpilen i den första kolumnen i den aktuella raden

• söka
    - genom att mata in värden i Sök...-fältet

• filtrera i någon kolumn för att hämta önskade frågor
    - genom att klicka på ikonen Aktivera filtrering och skriva i Filtrera...-fälten för aktuella kolumner.
      Klicka på  Återställ filtrering-ikonen för att annullera filtrering.

• visa / dölja kolumner i listan
    - genom att välja (bort) kolumner i pop-up initierad genom att klicka på Visa/dölj
      kolumner-ikonen i det övre högra hörnet

• byta om kolumnordern
    - genom att dra och släppa en kolumnrubrik till ny position

• redigera en fråga
    - genom att klicka på penn-ikonen i den andra kolumnen i raden för den begärda frågan

• skapa en ny fråga
    - genom att klicka på ikonen Lägg till fråga-ikonen (+) i övre vänstra hörnan

• navigera tillbaka till listvyn efter redigering
    - genom att klicka på knappen TILLBAKA på frågeformuläret