Hur använder jeg frågeformuläret?

När du redigerar befintliga, eller skapar nya frågor, presenteras frågeformuläret och erbjuder minimum följande fält:

• Från-disciplin
    Obligatorisk. Ett värde måste väljas från rullgardinsmenyn.
    Fältet kan uppdateras.

• Till-discipliner
    Obligatorisk. Minst ett värde måste väljas från rullgardinsmenyn.
    Fältet kan uppdateras.

• Fråga
    Obligatorisk.
    Obs! Fältet kan uppdateras så länge som ett svar inte har lagts till.

• Svarsdatum
    Valfri.

• Svar
    Valfri.
    Obs! Fältet kan uppdateras så länge frågan inte har godkänts.

Dessutom kan följande funktioner utföras:

• Flytta fråga
    I rutan Flytta till kan du klicka på ett steg i arbetsflödet för att flytta frågan till det här steget.

• Lägg till bilagor
    I Bilagor-rutan visas det aktuella antalet filer som fästs på frågeformuläret.
    Klicka på knappen LÄGG TIL BILAGA för att ladda upp en fil från ditt filsystem. Du kan också dra-och-släppa filer til avsnittet Bilagor på frågeformuläret.

• Ladda ner bilagor
    Klicka på önskat filnamn för att ladda ner filen.

• Ta bort bilagor
    Klicka på ikonen för papperskorgen framför bilagan du vill radera och bekräfta radering.

• Lägg till kommentarer
    Rutan Kommentarer visar det aktuella antalet kommentarer som är relaterade till frågan.
    Skriv din kommentar och klicka på LÄGG TIL KOMMENTAR för att spara den.
    Obs! När du har lagt till kan kommentarer inte raderas.