Hur använder jag Beslutsloggen?

Klicka på Beslutslogg i huvudmenyn för att se listan med alla frågor på tavlan. Här kan du

• Sortera listan på alla kolumner
    - genom att klicka på kolumnrubriken

• Expandera en fråga i läsläge
    - genom att klicka på nedpilen i den första kolumnen i den aktuella raden

• Kollapsa expanderade frågor
    - genom att klicka på uppåtpilen i den första kolumnen i den aktuella raden

• Söka i alla kolumner
    - genom att börja skriva i Sök...-fältet

• Filtrera på specifika kolumner
    - genom att klicka på ikonen Aktivera filtrering og börja skriva i vilket som helst Filtrera...-fält.
      Annullera filtrering genom att klicka på Återställ filtrering.
  • Visa / dölja kolumner i listan
    - genom att välja (bort) kolumner i pop-up initierad genom att klicka på Visa/dölja
      kolumner-ikonen i det övre högra hörnet

• Byta om kolumnordern
    - genom att dra och släppa en kolumnrubrik i ny position
  • Visa frågekortet
    - genom att klicka på pennikonen

• skapa en ny fråga på Frågetavlan
    - genom att klicka på ikonen Lägg till fråga-ikonen (+)
  •

Lås upp och redigera en fråga genom att utföra följande steg:
    > klicka på ikonen för låst hänglås
    > komponera en anledning och SPARA den
    > klicka på pennikonen för att redigera frågan
    > gör dina ändringar till frågeformuläret och klicka på SPARA