Hur använder jag Beslutsloggen (Decision log)?

Klicka på Lista i huvudmenyn för att se listan med alla frågor på tavlan.

Här kan du

• sortera listan på alla kolumner
    - genom att klicka på kolumnrubriken

• expandera en fråga i läsläge
    - genom att klicka på nedpilen i den första kolumnen i den aktuella raden

• kollapsa expanderade frågor
    - genom att klicka på uppåtpilen i den första kolumnen i den aktuella raden

• söka i någon kolumn för att hämta önskade frågor

• visa / dölja kolumner i listan
    - genom att välja (bort) kolumner i pop-up initierad genom att klicka på Visa/dölja
      kolumner-ikonen i det övre högra hörnet

• byta om kolumnordern
    - genom att dra och släppa en kolumnrubrik till ny position

• aktivera filtrering eller ta bort möjligheten att filtrera på alla kolumner i listan
    - genom att klicka på ikonen Lägg till filtrering längst upp till höger

• filtrera så många kolumner som du vill
    - genom att aktivera filtrering och mata in värden i något Filter.. -fält