Versionsnyheter, 8 november 2018

Vi arbetar ständigt med att förbättra användarupplevelsen i INTERAXO. I denna release har vi gjort vissa förbättringar i visuella tavlor. Dessutom har vi lanserat vår nya portal för att få in nya idéer och önskemål om förbättringar från er användare.

Förbättringar i Visuella tavlor:

• Möjlighet att ställa frågor till flera grupper och visa frågan i valda grupper

• Möjlighet att välja vilket fält som ska vara ämnesfält i frågetavlan
  • Möjlighet att filtrera vilka grupper som ska synas i frågetavlan

• Frågor som är besvarade ändrar färg från blått till grönt
  • Längre frågor visas i sin helhet i frågetavlan

• Rubrik och länk till den mapp som används för visuella tavlor i Interaxo visas i rubrikfältet på den visuella tavlan
  • Möjlighet att återvända till Interaxo från Visuella tavlor

Idéer, förbättringsförslag och andra önskemål

För att skicka feedback kan du nu klicka på Frågetecknet längst upp i det högra hörnet i Interaxo och välja Skicka din feedback. Använd ditt användarnamn och lösenord till Interaxo för att logga in.

I portalen kan du registrera nya frågor, se frågor som andra skickat in och även lägga din röst på en viss fråga om det är någon funktion som även du tycker är viktig.

Du kommer även att få bättre översikt över dina egna frågor och ärenden, eftersom du får uppdateringar via e-post när något händer i ditt ärende och om andra kommenterar din fråga. Om din feedback resulterar i en ny funktion, kommer du att meddelas när funktionen är redo att lanseras.

Din feedback skickas direkt till vår produktavdelning och är en utmärkt möjlighet för dig att påverka vidareutvecklingen av Interaxo samt att komma med idéer till nya produkter och lösningar.