Länk till modell

Med Länk till modell-funktionen kan du markera objekt i en IFC-fil och sedan spara markeringen inklusive aktuell vy  i Interaxo-posten.

För att göra detta:

1. Klicka på knappen Länk till modell i Interaxo-posten.

2. Klicka på Set default set of IFC-files-knappen för att välja vilken eller vilka IFC-filer du vill öppna. Du kan välja vilken IFC-fil som helst i samma Interaxo-rum.

3. Välj fil(er).

4. Navigera och markera önskade objekt, som dörren i exemplet, som är blå efter att du har markerat den.

5. Klicka på Link eller Link and close.

Länkat objekt är nu synligt i Interaxo-posten, inklusive vyn som den var när du sparade länken.